2024 - Verrijk de Wereld!

In het kort: 2023 is bijna voorbij. Waar sta jij stil bij uit het afgelopen jaar?

Wat ging goed en wat zou nog beter kunnen voor jou in 2024?

Wil je dat met mij delen in de comments onderaan de video?

Ben heel benieuwd wat voor jou belangrijk is.

Voor mij is 2023 een mooi jaar geweest met vele inspirerende videosessies in mijn studio met klanten. Iedereen die mijn dag mooier heeft gemaakt dit jaar: dankjewel.

En de afgelopen maanden ben ik druk bezig geweest met opnames maken aan tafel, in mijn video podcast ‘op-en-top’ sfeervolle en ontspannende setting, waarin de geboorte van mijn nieuwe video podcast show: ‘Verrijk de Wereld’ in januari van start gaat!

Ennnnnn ik ben zo enthousiast dat ik het ook ECHT met jou wil delen.

Want dit komende jaar staat voor mij in het teken van VERBINDEN. In het echt met elkaar verbinden, dus ik organiseer ook kleine, intieme video podcast sessions in mijn studio, waar ik jou heel graag voor wil uitnodigen. Wil je meer weten? Laat het me vooral ook weten in jouw reply op deze mail.

Voor nu: een schitterend uiteinde van dit jaar en een GEWELDIG nieuw jaar gewenst, waarin ‘al jouw wildste dromen’ mogen uitkomen.

Ik heb er zin in! Jij ook?

Veel liefs,
Laerke

2 reacties

  1. Gave video Laerke, mooi met tekst eronder!
    ik ga mijn online programma ook nog verder verbeteren en aanvullen in 2024, de pilot is net afgerond en ik heb mooie feedback mogen ontvangen. Mijn doel is om 10 gouden abonnementen en 20 zilveren abonnementen te verkopen en mensen met zowel mijn online programma maar ook met mijn live workshops en sessies te begeleiden naar een VOLUIT leven en als je daar meer over wilt weten lees dan mijn boek: ‘Leef Voluit, in flow met de MARIA-methode’

  2. Mijn doel is om een school neer te zetten voor leerlingen die moeite hebben met lezen rekenen en spelling.
    Onder schooltijd. Waar we werken aan alles: voeding, Leerstijl. En ook gewoon lezen, rekenen en spelling.
    We stomen ze klaar voor de gewone school.
    Veel kinderen vallen buiten de boot terwijl ze voldoende talent hebben. Dus: even bootcampen en weer terug naar school.