Mijn grootste wens...

Just Feeling Blessed… Vandaag ben ik jarig en weet je wat mijn grootste wens is?

Dat ik de komende maanden mooie mensen mag verwelkomen in mijn studio in Amsterdam, om gesprekken te voeren over het leven, en hoe wij, ieder van ons, het leven Verrijken op onze eigen Unieke en Briljante manier.

Ik geloof dat dit de reden is, dat we allemaal hier zijn, om van het leven voluit te genieten en met elkaar te delen hoe we allemaal, een voor een, Verrijkende persoonlijkheden zijn en hoe we met zowel onze kracht en kwetsbaarheid elkaar kunnen versterken en werkelijk ‘can create amazing things’ als we erin geloven en ervoor gaan.

Vandaag vier ik mijn verjaardag en als dit bericht je aanspreekt, en als je voelt; ‘yes, ik wil hier deel van uitmaken’, van deze Positieve Golf van Inspiratie. 

Samen gaan we mooie video content maken, gefilmd in mijn studio in Amsterdam. Ik zorg dat alles gefilmd en ge-edit word, zodat we onze waardevolle content op allee platformen kunnen delen. 

Spreekt het je aan? Laat het me weten met een ❤️❤️❤️ in de comments, stuur me een PB of stuur me een sms naar: +31624356442.

Let’s Rise en Shine! Laten we meer Positive Vibes naar alle uithoeken van de wereld brengen.

Ik kijk er naar uit van u te horen. 🥰 

 

Veel liefs,

Laerke Nissen

(Stuur me je bericht via het formulier onder de video)

Just Feeling Blessed… Vandaag ben ik jarig en weet je wat mijn grootste wens is?

Dat ik de komende maanden mooie mensen mag verwelkomen in mijn studio in Amsterdam, om gesprekken te voeren over het leven, en hoe wij, ieder van ons, het leven Verrijken op onze eigen Unieke en Briljante manier.

Ik geloof dat dit de reden is, dat we allemaal hier zijn, om van het leven voluit te genieten en met elkaar te delen hoe we allemaal, een voor een, Verrijkende persoonlijkheden zijn en hoe we met zowel onze kracht en kwetsbaarheid elkaar kunnen versterken en werkelijk ‘can create amazing things’ als we erin geloven en ervoor gaan.

Door onze ware waardering voor het leven dat we gegeven zijn, en van hieruit weer terug geven aan het leven door simpelweg onze Licht te laten Shijnen en er voor elkaar te zijn… Laten we het beste ervan maken, ons licht Big Time laten Schijnen en hierbij het leven nog mooier maken dan het al is.

Vandaag vier ik mijn verjaardag en als dit bericht je aanspreekt, en als je voelt; ‘yes, ik wil hier deel van uitmaken’, van deze Positieve Golf van Inspiratie. 

Onze unieke manier van de Wereld Positief beïnvloeden, met mooie video content, gefilmd in mijn studio in Amsterdam, waar we gesprekken aan tafel voeren met elkaar, wat ik bewerk zodat we het op allee platformen kunnen delen – laat het me dan weten via het formulier onderaan de pagina.

Let’s Rise en Shine! Laten we meer Positive Vibes naar alle uithoeken van de wereld brengen.

Ik kijk er naar uit van u te horen. 🥰 

 

Veel liefs,

Laerke Nissen

(Stuur me je bericht via het formulier onder de video)

Laat me weten door onderstaand formulier naar mij te sturen, als dit bericht resoneert met jou en als je wenst deel te nemen aan dit videoproject.