videopodcast - 'Verrijk De Wereld'

Aflevering 8: Vanessa en Silvia

Verrijk de Wereld - aflevering 8: Vanessa en Silvia

Silvia Saunders en Vanessa Leon – 2 magische vrouwen, met een heel bijzonder verhaal. Zeker ‘worth the watch’. “Hoe een situatie voer leek voor een vechtscheiding, en het lukte toch in harmonie te komen, was not easy, en was het meer dan waard. En dan die kado’s van hogere hand in deze bizarre setting, met als kers op de taart waar we nu staan met onze modern family. De vruchten worden geplukt van het mega diepe innerlijk werken. De Deep Dive kent nu een hele mooie en inspirerende vorm vol klanken.”

Zie meer over deze prachtige vrouwen via deze link: www.academy.sacredsuara.nl

Aflevering 7: John Buijsman

Verrijk de Wereld - aflevering 7: John Buijsman

John Buijsman ‘Verrijkt de Wereld’ door zijn heldere en eenvoudige kijk op het leven. Het resultaat van zijn zelfonderzoek noemt hij ‘een onverwoestbare tevredenheid’. Vanuit daar is het geduld en vastberadenheid geboren om anderen te helpen bij het ontdekken van hun eigen kracht.

Meer informatie over John vind je op haar website: ⁠https://www.john-buijsman.nl/⁠

Aflevering 6: Annet Beskers

Verrijk de Wereld - aflevering 6: Annet Beskers

Annet Beskers ‘Verrijkt de Wereld’ met haar boek: ‘Onverbloemd – schaamteloos eerlijk over intimiteit en seksualiteit’. Annet is naast auteur ook spreekster en documentaire-filmmaker.

Meer informatie over Annet vind je op haar website: ⁠https://www.annetbeskers.com/⁠

Aflevering 5: Anne Brattinga

Verrijk de Wereld - aflevering 5: Anne Brattinga

Amby en Yao zijn de oprichters van Connect The Dots Movement (CTD). CTD Movement Stimuleert de sociale en creatieve verbinding tussen artiesten en andere creatieve geesten. We doen dit door een culturele platform te bieden waar revolutionair denken, bewustwording creëren en creativiteit op een positieve manier samenkomen. 

Let’s Connect the Dots!

Aflevering 4: Amby en Yao

Verrijk de Wereld - aflevering 4: Amby en Yao

Amby en Yao zijn de oprichters van Connect The Dots Movement (CTD). CTD Movement Stimuleert de sociale en creatieve verbinding tussen artiesten en andere creatieve geesten. We doen dit door een culturele platform te bieden waar revolutionair denken, bewustwording creëren en creativiteit op een positieve manier samenkomen. 

Let’s Connect the Dots!

Aflevering 3: Hira Hosèn

Verrijk de Wereld - aflevering 3: Hira Hosèn

‘Enrich the World’- through Sexual Kungfu

My name is Hira and my passion is to allow pure source energy to flow into a free flow of expansive awareness with other high frequency beings. I playfully see myself now as a ‘Source Portal’ with a strong calling to be fully present to birth new realities.

In this talk we focus mainly on Sexual Kungfu.

Aflevering 2: Kelvin Linger

Verrijk de Wereld - aflevering 2: Kelvin Linger

‘Haal alles eruit wat erin zit… Letterlijk en figuurlijk’…

Over zijn persoonlijke zoektocht naar zichzelf, drugsgebruik, onverwachte eerste kennismaking met zijn vader en hoe hij wel na dit alles zichzelf heeft weten te vinden en neer te zetten als een heel bijzondere man, die nu jongeren helpt om ook hun juiste weg in het leven te vinden. 

Aflevering 1: Ibora Zafira

Verrijk de Wereld - aflevering 1: Ibora Zafira

De Soul Business expert van Nederland, die de Spiritual Power en de Business wits heeft om ieder obstakel om te buigen in een mogelijkheid.

Haar expertise en passie is om meer Soul and Purpose in jouw business/bedrijf te brengen en tegelijkertijd jou in lijn te brengen met de frequenties van ABUNDANCE  en de meest geweldige en SUCCESVOLLE versie van jezelf (jouw Quantum Zelf).

Verrijk de Wereld - Introductie

Welkom bij de video-podcast show ‘Verrijk De Wereld’!

De videopodcast show voor ondernemers die vanuit hun levensverhalen en vol passie de ‘Wereld Verrijken’.

Ben je zelf, of ken je een ondernemer die bij mij aan tafel aan zouden moeten schuiven?
Laat het me weten via de contact pagina. Verrijk de Wereld en heb een mooie dag.